28 d’abr. 2014

Els juvenils de la UES jugaran a Madrid. Alcobendas seu de la fase final del Campionat d'Espanya de clubs de la categoria juvenil masculina

Ràdio Sarrià.
La Real Federación Española de Balonmano s'ha decidit per la candidatura conjunta entre el BM Alcobendas i el BM Carabanchel per organitzar la fase final del campionats d'Espanya categoria juvenil masculina que es disputarà del 8 al 11 de maig. 
El club sarrianenc també havia presentat la seva candidatura per ser la seu organitzadora del campionat, tot i que tenia poques possibilitats per haver organitzat ja aquest cap de setmana el campionat de sector, fet que feia difícil pensar que la Federació Espanyola li dones ara també l'organització de la fase final. Els juvenils de la UE Sarrià que és un dels 8 millors equips d'Espanya i també de Catalunya viatjarà doncs a Madrid, on disputarà aquest campionat. 
El Sarrià jugarà en el grup 1: UES, BM Alcobendas, BMValladolid i el BM Anaitasuna. Pel que fa al grup 2 i jugaran: F.C. B Handbol, BM Carabanchel, Gijonovellanos i el BMAngel Ximenez.