El
Tirador neix amb la voluntat d’ajudar a fer conèixer la cervesa artesana a la
demarcació i per difondre les seves qualitats i els seus mètodes d’elaboració.
L’entitat vol ser una plataforma on totes les persones interessades en aquesta
antiga beguda tinguin la possibilitat de trobar-se, compartir i, en definitiva,
unir forces i coneixements per situar la cervesa artesana dins l’espai de la
gastronomia de qualitat.
L’Associació
compta amb socis que són des de consumidors de cervesa artesana fins a homebrewers (elaboradors casolans),
passant per productors i particulars del sector. El Tirador vol fer extensiu a
tothom amb un interès a títol personal per la cervesa artesana i la gastronomia
de qualitat, el poder formar part d’aquesta entitat.
La
presentació comptarà amb la presència de Jordi Roca i Alfons Bonet, del Celler de
Can Roca, que explicaran les propietats de la cervesa artesana en contraposició
amb la cervesa industrial i les grans possibilitats que ofereix el seu
maridatge amb diferents tipus d’àpats.
Pere
Carretero, president de l’entitat, explicarà els objectius i les activitats que
pretén tirar endavant l’Associació, des de cursos d’elaboració de cervesa a
casa fins a tastos avançats de cerveses artesanes. Entre els objectius
destaquen la promoció, divulgació i recuperació de la cultura i els mètodes
d’elaboració de la cervesa artesana i els seus valors associats a les comarques
gironines, i l’impuls d’uns hàbits de
consum d’alcohol responsable, per tal de poder gaudir d’aquesta beguda amb
plenitud.
Tancarà
l’acte Iván Hermosilla de La Microcervesera de Porqueres, una botiga de
referència a les comarques gironines en el món de l’elaboració de cervesa. Ell
serà l’encarregat de conduir la degustació de la cervesa que els socis de
l’entitat han preparat especialment per l’ocasió, una American Pale Ale amb una
forta presència de llúpol citra.
Tant
l’accés a l’acte com la degustació de cervesa artesana són gratuïts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada