28 d’abr. 2014

Pau Creixans, Francesc Duch i Anna Sidera premiats de la 34a edició dels Premis Literaris Sant

Ràdio Sarrià.






L'Ajuntament de Sarrià de Ter va fer ahir el lliurament de la 34a edició dels Premis Literaris Sant Jordi, a les 12 del migdia al Pati del Patronat. La presentació va ser a càrrec de la conductora i coordinadora del Club de Lectura d'adults de la Biblioteca Emília Xargay i secretaria del jurat del concurs, Rosa Dachs. 
En la categoria juvenil, en la modalitat de poesia, va resultar premiat en la modalitat Pau Creixans i Mercader pel seu treball "dormir". En narrativa no es va presentar cap obra i va quedar desert. En la categoria d'adults el premiat ha estat Francesc Duch amb el treball "obsessió" (prosa) i Anna Sidera "Que és un poema" (poesia). En la categoria juvenil només es va presentar un sol treball en poesia, en la categoria d'adults tres obres en prosa i dues en poesia. 
                                            Fotos: Ràdio Sarrià

El premi en la categoria juvenil estava dotat amb un llibre electrònic i en la categoria d'adults en 150 per a cada modalitat. 
D'altra banda divendres passat a la Biblioteca Municipal Emília Xargay es van lliurar els Premis Sant Jordi per a nens i nenes i els del IV Concurs de Punts de Llibre de Sant Jordi.