23 d’oct. 2014

Joel Joan suspèn el seu espectacle a Temporada Alta

Ràdio Sarrià.
Per motius aliens al Temporada Alta l’espectacle Prendre partit dirigida per Josep Maria Pou i protagonitzada per ell mateix i Joel Joan queda suspès. L’espectacle s’havia d’estrenar dins el marc del festival el proper 14 de novembre.
El Festival Temporada Alta informa que es retornarà l’import íntegre de les entrades venudes de la següent manera: Totes les entrades venudes a través del web rebran la devolució de forma automática mentre que els imports de les entrades adquirides a taquilla seran retornats mitjançant transferència bancària. Els usuaris hauran d’informar a través del correu electrònic: taquilla@bitoproduccions.com de les següents dades: nom i cognom,  numeració de les localitats i número de compte (amb Iban)
Segons la productora Focus, l'actor Joel Joan es retira de l'espectacle que s'havia d'estrenar "Pendre partit "per esgotament i estrès".
L'obra que s'anul·la al Temporada Alta si que s'estrenarà al Teatre Goya al mes de desembre amb Andrés Herra, que substitueix Joel Joan.
L'espectacle és una reflexió sobre la relació entre cultura i poder, art i política, sobre el compromís i la indiferència, se situa acabada la Segona Guerra Mundial, quan s'investiga la col·laboració del director d'orquestra Wilheim Furwängler amb l'anterior règim nazi.