11 de febr. 2011

5a edició del cicle Patrimoni Industrial organitzat pels Amics de la UNESCO de Girona

(Ràdio Sarrià) Amics de la UNESCO de Girona organitza la 5a edició del cicle de Patrimoni industrial amb la mateixa il.lusió que el primer any i amb l'objectiu de sempre: fomentar l'interès per conèixer el patrimoni industrial del nostre país, el que ja està consolidat i reconegut i el que comença a despertar i espera poder arribar a tenir aquesta consideració algun dia.
El programa de l'edició 2011 que comença el divendres 18 de febrer i acaba el diumenge 29 de maig, ofereix 7 conferències que es duran a terme en 2 espais diferents - Cambra de Comerç de Girona i Casa de Cultura de Girona - i 2 itineraris turístics de patrimoni industrial.
El cicle compte amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i la Càtedra UNESCO de Polítiques culturals i cooperació de la UdG. A més del Col.legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Girona. I la col.laboració per segon any consecutiu dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Girona i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO.