11 d’oct. 2011

Sarrià de Ter participa en la campanya solidària "Tapmania per en Guillem", establiments de Sarrià i també Ràdio Sarrià recullim taps de plàstic per al jove de 16 anys de Torroella de Montgrí, que no es pot valer per si sol, fins ara s'en han recollit 7.500 Kg i en falten encara 3.500 Kg.

(Ràdio Sarrià) Sarrià de Ter també participa en la campanya solidària "Tapmania per en Guillem", comerços i també Ràdio Sarrià recullen taps de plàstic per al jove de Torroella de Montgrí que va patir un accident i s'ha despertat del coma però no es pot valdre per ell mateix.
La campanya "Tapmania per en Guillem" pel facebook, té com objectiu recollir 11 tones de taps de plàstic per aconseguir un pla elevat que permetrà fer exercicis de recuperació a en Guillem i que una empresa de reciclatge regalarà en contrapartida. L'empresa que compra els taps prefereix mantenir-se a l'anonimat.
La campanya finalitzarà el dia 22 de desembre i fins ara s'han recollit 7,5 tones de taps de plàstic.
En Guillem va patir fa més d'un any un accident que li va provocar una asfixia i li va afectar greument la seva motricitat.