17 d’oct. 2013

Josep Maria Miró estrena a Temporada Alta Nerium Park, espectacle guanyador del VII Premi Quim Masó que també es podrà veure el proper Festival Grec de Barcelona

Ràdio Sarrià.
Nerium Park, espectacle guanyador del VII Premi Quim Masó a Projectes teatrals i també el Premi literari Jaume Vidal i Alcover 2013 de textos teatrals, és la nova proposta del director Josep Maria Miró. El muntatge, que es podrà veure a Temporada Alta el proper divendres 18 i diumenge 20 d’octubre a la Sala La Planeta i al proper Festival Grec de Barcelona, compta amb la interpretació de Roger Casamajor i Alba Pujol.
L’obra ens presenta a en Gerard i la Marta una parella jove que s’acaba d’instal·lar a Nerium Park, una urbanització de nova construcció als afores de la ciutat. Es troben en un bon moment vital i professional i ara busquen consolidar el seu projecte de vida en comú, amb tranquil·litat i comoditat en aquesta zona residencial, aparentment idíl·lica i envoltada de baladres. No haurà passat ni un mes de la seva arribada quan s’adonen que res és com s’esperaven que seria. En dotze escenes, una per mes de l’any, Nerium Park juga amb elements propis del thriller i d’altres d’al·legòrics sobre la incidència de l’entorn urbanístic i socioeconòmic en l’espai íntim i quotidià d’una parella.