24 de jul. 2014

La UES fitxa Guillem Lozano i Quique Suarez pel primera nacional

Guillem Lozano, la presidenta de la UES, Alicia García i Quique Suárez
Ràdio Sarrià.
La UE Sarrià fa dues noves incorporacions a l'equip senior de Primera Nacional per la propera temporada 2014/15.
Es tracta del sarrianenc, Guillem Lozano de 19 anys, sortit de la pedrera de la UE Sarrià, i que ha estat jugant durant sis anys al F.C. Barcelona, on les  tres últims temporades ha guanyat la lliga de Divisió d'Honor B internacional, en totes les categories de base amb les seleccions de la RFEBM. Lozano pot jugar tant a la primera línia com a la segona.
L'altra incorporació de la UES és el jugador Quique Suarez també  de 19 anys, que s'ha format a les categories base de GEiEG i  Handbol Gironès, va jugar la passada temporada a l'Handbol Banyoles a primera nacional i juga en qualsevol posició de la segona línia.
D'altra banda el grup D de 1a estatal creix de 14 a 16 equips, amb la incorporació de dos equips aragonesos a la lliga.

Josep Espar, Entrenador de la UES

El grup D estarà format per aquests setze equips: Dominicos Zaragoza, A.D.Stadium Casablanca (Zaragoza), H.Sant Esteve Sesrovires (Barcelona), H. Esplugues(Barcelona), Joventut H.Mataró (Barcelona), H, Palautordera Salicru (Barcelona), La Salle Montcada (Barcelona), O.A.R Gràcia Sabadell(Barcelona), C.H.Gavà (Barcelona), KH-7 BM Granollers (Barcelona), H.Sant Quirze (Barcelona), H. Sant Cugat (Barcelona), H. Sant Joan Despí (Barcelona), Sant Martí Adrianenc (Barcelona), AUGI U.E. Sarrià (Girona) i C.E.H Vendrell (Tarragona).