21 d’ag. 2009

Un incendi al solar del Taller Kin crema pneumàtics i dos vehicles al carrer Sant Gaietà de Sarrià de Ter











Fotos: Ràdio Sarrià

(Ràdio Sarrià) L'incendi que ha començat poc abans de les 4 d'aquesta tarda, ha cremat una pila de pneumàtics , cobertes i rodes i dos dels vehicles estacionats al solar del "Taller Kin", al carrer Sant Gaieta nº8 de Sarrià de Ter, per causes que encara es desconeixen.
El foc ha creat una important columna de fum negre tot i que no ha causat danys personals. Els bombers l'han pogut controlar ràpidament.
Poc abans de les 4 de la tarda la trucada d'una veïna ha alertat la policia local de Sarrià d'un incendi al carrer Sant Gaietà. L'agent s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha donat l'alarma.
El propietari del local, que viu al pis de dalt, estava fent migdiada i no s'ha adonat de l'incendi fins que els veïns l'han avisat. En un primer moment ha intentat apagar el foc amb una mànega des de la seva terrassa fins que han arribat els bombers. L'incendi també ha causat danys en una paret del taller que estava tancat per vacances fins el proper dilluns.
Els veïns de la zona han sortit dels seus habitatges en ser alertats del foc.
Al lloc dels fets s'hi ha desplaçat la Policia local de Sarrià, Mossos d'esquadra, Policia municipal de Girona i dos dotacions dels bombers de la Generalitat.







Ràdio Sarrià

6 comentaris:

Anònim ha dit...

AIXO LI VA PASSAR PER LLADRE ESTAFADOR,IGUAL QUE HEM VA ESTAFAR A MI,RECOMANO QUE NINGU LI PORTI EL COCHE A AQUEST LLADREGOT ESTAFADOR,A MI HEM VA ROBAR 3000€ PER LA CARA,EN UNA REPARACIO D UNA AVERIA Q ELL VA CREAR!AIXO DEMOSTRA ELS BONS AMICS Q TE,LLADRE,ESTAFADOR!

Anònim ha dit...

AUTOTALLER KIN SARRIA LLADRE,TINDRAS EL Q ET MEREIXES,ESTAFADOR!

Anònim ha dit...

pues a mi ma arreglat el cotxe una pila de vegades i ...perfecte...la meva opinio els lladres son altres mecanics

Anònim ha dit...

Es un putu lladre et diu que t ha cambiat peces i después no ho fa...pero te les cobra!! ESTAFADOR, LLADREEEEE!

Anònim ha dit...

ladron s llama al trabajador k se queda el dinero d las facturas como x ejemplo 150 euros k pago la sra. esther de sarria de ter

Anònim ha dit...

si tienes k criticar algo del taller kin dilo como un hombre no como ..... si crees k t a estafado con una simple hoja de reclamacion k estara encantado de darte se puede arreglar ,o quizas no esta pagada la factura k es mas facil de solucionar.