9 de juny 2010

38 Homenatge a la Vellesa a Sarrià de Ter diumenge passat

(Ajuntament - Ràdio Sarrià) El passat 6 de juny es va celebrar a Sarrià de Ter el 38 Homenatge a la Vellesa, amb la participació de més de 500 persones.
Els actes van començar al matí amb la missa a la parròquia i l’actuació dels Cantaries de Sarrià de Ter. A continuació, al pavelló Municipal es realitzà l’homenatge a les persones més grans de Sarrià de Ter. L’acte el va presentar el Tinent Alcalde Sergi Torrentà i Lozano i va intervenir el Sr. Roger Torrent i Ramió, Alcalde de Sarrià de Ter, el Sr. Pere Coll Tayeda, el Sr. Esteve Pineda, el Sr. Lluís Torner i la Sra. Dolors Xabé.
Es va homenatjar al Sr. Josep Garriga March com la persona més gran del poble. També es va homenatjar a la Sra. Anna Verdaguer Dorca i al Sr. Bernardino Castro Padilla com a les persones més grans que va assistir a la celebració. Es va fer el reconeixement públic al Sr. Nicolau Casas Guilera i a la Sra. Victoria Padrosa Masso, ambdós per la seva trajectòria personal i la seva vinculació i contribució inestimable a la vida social del poble.
Després del dinar de germanor, hi hagué una actuació de sardanes amb la Cobla Baix Empordà i seguidament, com a cloenda, ball amb Rimel Grup.
En l’organització dels actes hi ha participat l’Ajuntament de Sarrià de Ter, l’Esplai de Jubilats de Sarrià de Ter i el Centre Parroquial Mossèn Domingo Casanellas.
Amb la col·laboració de La Caixa de Pensions, els Amics dels Gegants, els Cantaires de Sarrià de Ter , Jubilus Gerontologia i Flors Emilia Cristina.