9 de juny 2010

Ja fa dos anys que es fa el descompte del 25% per al segon germà als casals municipals

(Ajuntament- Ràdio Sarrià) Els darrers dos anys, cada temporada d’estiu, les famílies de Sarrià de Ter que han inscrit els seus fills a les activitats d’estiu (Casal i Casalet), han gaudit d’un descompte del 25% per al segon germà. Aquesta mesura es va prendre per part de l’Ajuntament de Sarrià de Ter fa dos anys, arrel d’un acord fet en el marc del Consell Escolar de l’Escola Bressol Municipal Confetti. Els Regidors de Lleure i Educació es van comprometre a dur a terme aquesta rebaixa i així ha estat els darrers exercicis. Inclòs enguany en el que, evidentment, se segueix la mateixa línia iniciada per l’equip de govern actual. Així doncs, les famílies de Sarrià de Ter han pogut disposar d’aquest descompte en els casals. De fet, fins i tot algun dels mateixos regidors de l’oposició ja en van poder gaudir l’any passat. Es per això que des de l’equip de govern ens sorprèn que el PSC no se’n hagi adonat fins ara de que existia aquesta bonificació. Arriben tard i a més, es pengen medalles quan no toca. Quan els actuals membres del grup de l’oposició tenien les responsabilitats Municipals no van prendre cap iniciativa d’aquest estil sinó que ha sigut l’actual govern qui les ha impulsat.

I així mateix ho va explicar el regidor de Joventut, Esports i Lleure al Ple, Jordi Paretas, el passat 25 de maig. No obstant això, l’oposició no devia parar atenció a les seves explicacions perquè el següent 31 de maig es va entrar una instància sol·licitant el que el que ja s’havia donat els darrers exercicis, insistim, inclòs aquest. En definitiva, es senzill voler-se atorgar mèrits que no corresponen, però les coses s’han d’explicar bé.

1 comentari:

Roger Casero Gumbau ha dit...

Hola,
per a ser més precsos caldria dir que fa dos anys que les famílies hem de reclamar el descompte pel segon germà, ja que l'Ajuntament, segons es queixen les famílies, no n'informa, ni tan sols en la publicació on es detalen els preus de les activitats. I dic hem de reclamar perquè així vam haver-ho de fer nosaltres també l'any passat. Ni la publicació eitada ni des de l'oficina d'inscripció se n'informava si no ho reclamaves.

I els fets aquest any tornen a ser molt clars: aquest any el missatge que inicialment es donava a les famílies que reclamaven el descompte és qu no s'aplicava perquè l'activitat l'organitza el Mijac... I no va ser fins dos dies després que el PSC vam formular la queixa i petició al Ple del 25 de maig que el govern va donar ordres d'aplicar el descompte.

A més, després d'una setmana d'haver demanat una còpia de l'acord d'aprovació dels preus públics del Casal d'Estiu 2010 el PSC encara no hem rebut ni la còpia ni cap resosta.

Pel que fa a les accions de govern del PSC, vam ser precisament nosaltres qui vam començar a bonificar elspreus de les activitats d'estiu i de l'escola bressol; però que trist encara fer servir aquests arguments...

Finalment, el tó de la resposta, agre, del govern a l'hora de respondre el nostre comunicat expressa, a més, un nerviosisme que no entenem, i no tinc massa clar que aquest hagi de ser l'estil del govern del nostre poble, més que pel PSC, per les famílies que s'han sentit molestes pel tracte rebut pel govern.

Moltes gràcies.
Roger Casero Gumbau.
Portaveu del PSC de Sarrià de Ter
www.rogercasero.cat