7 de set. 2015

Prop de 500 persones a l'arrossada popular de Festa Major de Sarrià de Ter

Foto: Ajuntament de Sarrià de Ter
Ràdio Sarrià.
Ahir al migdia es va celebrar l'arrossada popular de la Festa Major de Sarrià de Ter al Parc de Salut, hi van participar 480 persones i es van cuinar uns 30 quilos d'arròs. Després de les sardanes hi va haver sardanes amb la Principal de la Bisbal i a les set de la tarda al Pavelló Municipal Concert de Festa Major amb la mateixa orquestra i ball de Fi de Festa Major.
La Festa Major de Sarrià de Ter va començar divendres passat, amb un Concurs de Botifarra, inauguració d'exposicions "Col·lectiva d'Artistes de Sarrià de Ter" al Coro i "25 anys de la colla dels Gegants de Sarrià de Ter" a la Sala La Caixa. A les nou del vespre pregó a càrrec del Doctor Jordi Taberner, havaneres i cremat, que es van celebrar al Pavelló Municipal a causa del temps. També i hi ha hagut un Correaigua, el Corri qui pugui, barraques i concerts al Pavelló així com la 28a Trobada de Gegants amb la participació d'11 colles entre moltes d'altres activitats.
Pel que fa al concurs de colors per barris ha guanyat el Còdol d'honor els grocs, 
(Sarrià de Dalt, Pla dels Socs i Pla d'en Xuncla) segons els vermells (Pla de l'Horta), tercers els blaus (Sarrià de Baix) quarts els taronges (Pla dels Vinyers) i els cinquens els verds (la Rasa) van aconseguir l'Escombra de bruc.