30 de jul. 2008

El PSC de Sarrià demana que es recuperi l'opció d'inscripció setmanal al Casalet pel proper estiu

(PSC Sarrià de Ter).El PSC demana que es recuperi l’opció d’inscripció setmanal al casalet d’estiu de Sarrià de Ter del proper estiu. Roger Casero reclama que aquesta opció, que s’ha eliminat aquest any pel Casalet, es recuperi pel proper estiu, permetent una major adaptació de les activitats de lleure dels infants a les necessitats de les famílies. El PSC de Sarrià de Ter ha demanat al govern municipal que en la programació de les activitats d’estiu de l’any vinent es recuperi l’opció d’inscripció per setmanes al Casalet. La petició la va fer el portaveu del grup municipal del PSC al Ple de l’Ajuntament de Sarrià de Ter d’aquest passat dimarts 29 de juliol.
L’opció d’inscripció per setmanes a les activitats del Casal Esportiu (3 a 12 anys) i del Casalet (1 a 3 anys) és una opció que s’ofereix des de fa anys a Sarrià de Ter, flexibilitat que permet ajustar les activitats de lleure dels infants a les necessitats de les famílies per compatibilitzar les vacances escolars amb els horaris i vacances laborals dels pares i mares. Segons Roger Casero, portaveu del PSC, “el fet que s’exteranlitzi el Casalet, com ha passat aquest any, no és motiu suficient per eliminar l’opció d’inscripció setmanal, ja que és l’Ajuntament qui ha de definir l’oferta de les activitats de lleure”. Per Casero “el problema ha estat que el Casalet s’ha planificat tard i a l’hora de negociar el servei, a correcuita, el govern municipal va cedir en aquest punt.”
Roger Casero, que va valorar molt positivament el servei de Casalet que ofereix l’entitat externa, va demanar al govern que de cares al proper estiu, amb independència de qui finalment gestioni el Casalet, es recuperi l’opció d’inscripció per setmanes, tal i com demanen moltes famílies usuàries del Casalet i d’altres que no s’hi ha inscrit precisament perquè l’oferta menusal no s’ajustava a les seves necessitats.En aquest sentit Roger Casero va dir que “des del PSC no qüestionem l’externalització, ens sembla una fórmula que pot resultar i de fet resulta positiva, no només econòmicament, però demanem que es recuperi el valor afegit que ofereix Sarrià de Ter a les activitats d’estiu, alhora que esperem que la decisió de no permetre la inscripció setmanal no s’estengui també al Casal Esportiu”