

Per a l’elaboració de les seves cerveses, Birrat, utilitza matèries primeres de màxima qualitat i llúpols nobles en flor, amb l’objectiu d’obtenir una cervesa natural, sense filtrar ni pasteuritzar.
Entre l’alta gamma de les seves cerveses, hi podem trobar la “Moska de Girona Rossa”, de baixa fermentació, amb un agradable toc d’amargor i un bon aroma de flor de llúpol. La “Moska de Girona Torrada”, d’alta fermentació a l’estil britànic, de molt cos i un potent sabor i la “Moska de Girona Negre”, amb una agradable gasificació natural i un to dolcenc.
Segons un dels creadors de Birrart, Josep Borrell “el nostre producte és una alternativa a la cervesa industrial, la qual té gustos que tendeixen a convergir. Una part dels consumidors ha començat a buscar cerveses amb sabors alternatius i aquesta ha estat la principal motivació per a la creació de la nostra empresa, cercar la qualitat gustativa i nutritiva”.
Segons un dels creadors de Birrart, Josep Borrell “el nostre producte és una alternativa a la cervesa industrial, la qual té gustos que tendeixen a convergir. Una part dels consumidors ha començat a buscar cerveses amb sabors alternatius i aquesta ha estat la principal motivació per a la creació de la nostra empresa, cercar la qualitat gustativa i nutritiva”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada