
(Ràdio Sarrià) la 14a edició de Firatast, la fira de tast i venda de productes, presenta moltes novetats i noves propostes gastronòmiques i culinàries, com ara un espai dedicat a l'Àrea de Cooperació i el mestissatge culinari, la incorporació de tallers d'UNICEF i la cuina oriental, japonesa i productes com la medusa, la primera mostra de cerveses artesanals, la presentació del pa ecològic o el "rebost del futur" amb productes congelats, són algunes de les novetats d'aquesta nova edició de Firatast.
En aquesta edició també hi una altra novetat, es presenta una exposició - instal·lació de l'artista empordanès Carles Bros, una mostra inèdita dedicada al peix blau "l'art de la teranyina"
La Fira obrirà les seves portes al Palau de Fires de Girona el proper divendres 14 de novembre a les 6 de la tarda i fins les 12 de la nit i els dies 15 i 16 de novembre de les 12 del migdia a les 12 de la nit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada