12 de nov. 2008

Sandra Carretero guanya el concurs de cartells per commemorar el 60 aniversari de la Declaració dels Drets Humans

(Ràdio Sarrià) Cada mà compta i suma. Aquesta és la idea central de la imatge guanyadora del concurs de cartells per commemorar el seixantè aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans organitzat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la UdG i la Coordinadora d’ONG Solidàries. Sandra Carretero, de la Fundació Plataforma Educativa i llicenciada en publicitat i RRPP a la UdG, és l’autora del cartell guanyador.
El cartell de Carretero s’usarà per fer difusió de les activitats centrals de les entitats organitzadores, entorn l’aniversari de la carta dels drets humans: la Marató del Cinema Solidari (10 de desembre) i un acte-concentració a Girona (13 desembre). La guanyadora rebrà un lot de productes de comerç just i un val per valor de 400 € per gastar en llibres o materials. A més, el seu nom figurarà en el cartell.
El jurat ha escollit la imatge perquè comunica molt bé els valors de la cooperació i de la unió i la diversitat, representada en els colors de les mans. Per al jurat, el cartell guanyador transmet esperança mitjançant la calidesa del traç de les mans i la sensació de força i continuïtat de la torre.
El jurat estava format per Carme Echazarreta, vicedegana de Turisme, estudis de Publicitat, M. Rosa Terradellas, delegada de la rectora per a la Cooperació al Desenvolupament a la UdG, Marc Vicens, dissenyador gràfic i tècnic de disseny gràfic a la UdG., Sònia Cervià, responsable de comunicació i premsa de la Coordinadora d'ONG Solidàries i Gemma Valeri, coordinadora tècnica de la Coordinadora d'ONG Solidàries.
En total s’han presentat 11 propostes, dues de persones membres d’entitats de la Coordinadora, i la resta d’estudiants de la UdG.