21 de gen. 2009

Els Mossos imputen un veí de Vilaür al Alt Empordà per posar paranys a motoristes i ciclistes

(Ràdio Sarrià) Els Mossos imputen un veí de Vilaür, per lesions i amenaces per haver-se dedicat a posar trampes a motoristes i ciclistes en camins rurals al Alt Empordà.
L'home detingut viu aprop de la zona on es van localitzar les trampes, fetes amb filferros i claus, i aquest dimecres els agents li han pres declaració a la comissaria de l'Escala a l'espera que el jutge el citi a declarar.
Els mossos també han localitzat el motorista alemany que va prendre mal amb les trampes, i que va necessitar ser atès a l'Hospital de Figueres per les lesions a la cara
Va ser aquest cap de setmana passat, que un motorista va denunciar als Mossos d'Esquadra que havia trobat un filferro penjat a banda i banda d'un camí rural, els agents van localitzar diversos paranys a camins rurals dels municipis de Saus-Camallera, Vilaür i Vilopriu.
A més dels que havia localitzat el motorista, els mossos van trobar quatre trampes més i un tauló ple de claus preparat per punxar les rodes dels vehicles. Els paranys consistien en filferros penjats a un metre i mig d'alçada de banda a banda dels camins, una trampa que pot resultar perillosa per als ciclistes i motoristes, ja que el filferro gairebé no es veu. Al costat d'una de les trampes els agents van trobar-hi una nota anònima, escrita a mà en castellà, on s'amenaça la gent que va amb vehicles pel bosc, els deia que destrueixen el medi ambient i que amb el seu soroll havien fet fora els animals.