21 de gen. 2009

L'Assemblea els treballadors aproven amb un 77,2% a favor i un 18,1 % en contra el preacord

(Ràdio Sarrià) Un 77,2% dels treballadors afectats per l'ERO de l'empresa Torraspapel a Sarrià de Ter han votat a favor del preacord i un 18,1 % en contra és el resultat de les dues assembleas que han tingut lloc aquest matí i aquesta tarda al Teatre del Centre Cultural Parroquial de Sarrià de Dalt.
Aquesta tarda i igual que al matí, l'assemblea de treballadors de Torraspapel de Sarrià de Ter, ha aprovat també per majoria el preacord que el passat dia 15 de gener van establir la direcció de l'empresa i el comitè. El preacord preveu que es perdin 213 llocs de treball i que la plantilla passi dels 359 treballadors actuals a 146. La direcció ofereix prejubilacions a 153 treballadors que tenen més de 54 anys i als altres 59 tenen contracte de relleu, rebran una indemnització de 45 dies de salari per any treballat i en alguns casos se'ls ofereix la recol·locació.
El President del Comitè d'empresa,José L. González ha explicat que hi ha un número de persones afectades que no han assistit a cap assemblea i per tant no han votat