22 d’abr. 2009

Els Ajuntaments de Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis organitzen el 2on Tastet d'Esports el diumenge 26 d'abril

(Ràdio Sarrià) L’Ajuntament de Sarrià de Ter i l’Ajuntament de Sant Julià de Ramis organitzen amb la col·laboració de les entitats esportives dels municipis i les Federacions, el segon Tastet d’Esports que tindrà lloc al pavelló municipal de Sant Julià i a la pista de la rasa de Sarrià de Ter el diumenge 26 d’abril. Està dirigit a nois i noies d’entre 7 i 12 anys que podran formar el seu equip i participar en els diferents esports que es practiquen als dos municipis: bàsquet, futbol, futbol sala, fotball flag i handbol i en els descansos entre partit i partit podran practicar d’altres esports més individuals com ara, anar amb quads, pista americana, tennis taula, rocòdrom inflable i també gaudir de les exhibicions de gimnàstica rítmica i patinatge.
L’objectiu dels consistoris amb aquest Tastet d’Esport és impulsar i fer promoció de les activitats que realitzen les entitats esportives dels dos municipis.
Els nois i noies es poden inscriure a les escoles de Sarrià de Ter i Sant Julià i a l'IES Narcís Xifra, a les Dominiques i al CEIP Carme Huguet del Pont Major.
L'any anterior un total de 130 nois i noies van participar en el Tastets d'Esports amb un total de 26 equips.