15 de jul. 2009

El PSC proposa que amb la nova rotonda de la Via Augusta es replantegi la mobilitat interna del casc antic de Sarrià de Ter

(PSC Sarrià/Ràdio Sarrià) El PSC proposa que amb la nova rotonda de la Via Augusta es replantegi la mobilitat interna del casc antic de Sarrià de Ter, prioritzant la seguretat amb direccions úniques en alguns trams i convocant els veïns i veïnes per analitzar les diferents propostes.
Per Roger Casero, portaveu del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, "aquesta és una proposta que ja hem fet en el Ple municipal abans que s'inicés la construcció de la rotonda, proposant que es faci una reunió oberta a tots els veïns i veïnes de Sarrià de Ter per replantejar la mobilitat d'aquest sector, valorant les diverses opcions".
El PSC de Sarrià de Ter proposa que amb la construcció de la nova rotonda entre els carrers Via Augusta, Lloses i Firal de Sarrià de Ter es replantegi la mobilitat interna del sector de Sarrià de Baix, prioritzant la seguretat per vehicles i vianants plantejant la possibilitat de trams i carrers amb direccions úniques, l'augment de les zones d'aparcament i preveient el futur eixamplament d'alguns trams de voreres.
Per Roger Casero, portaveu del grup municipal del PSC de Sarrià de Ter, "aquesta és una proposta que ja hem fet en el Ple municipal abans que s'iniciés la construcció de la rotonda, proposant que es faci una reunió oberta a tots els veïns i veïnes de Sarrià de Ter per replantejar la mobilitat d'aquest sector, valorant les diverses opcions".
Pel PSC aquesta és una qüestió que ja hauria d'estar resolta, doncs les obres de construcció de la rotonda s'han iniciat recentment, malgrat, segons Casero "durant els mesos d'execució de l'obra encara s'és a temps de resoldre positivament aquesta qüestió, fent participar els veïns i veïnes i prenent la decisió final i informant-la abans de la finalització de les obres i l'entrada en funcionament de la nova rotonda". En aquest sentit el PSC lamenta que ni el seu grup ni els veïns i veïnes hagin pogut veure, abans de l'inici de les obres, el projecte final, a partir del qual cal replantejar la mobilitat del sector de Sarrià de Baix.
La nova rotonda del Via Augusta és l'obra més important, pel que fa a import (491.343 €), de les que es fan a Sarrià de Ter amb el finançament estatal del Pla de Foment de l'Ocupació, que aporta a Sarrià de Ter un total de 733.439 €. Per Roger Casero "aquesta rotonda no només millorarà la mobilitat interna de Sarrià de Ter, sinó que sobretot eliminarà un dels punts negres, pel que fa a accidentalitat, del poble".

Cap comentari: