2 de jul. 2009

Les Diputacions de Barcelona i Girona volen promoure conjuntament la implantació de polítiques d'habitatge


(Ràdio Sarrià) Les diputacions de Barcelona i Girona han signat un conveni de col·laboració en matèria d’habitatge amb la voluntat de promoure la implantació i consolidació de les polítiques d’habitatge al servei dels municipis gironins i el desenvolupament de les tasques que comporten.
L’acord dictamina que la Diputació de Girona rebrà assessorament estable i continuat de la Diputació de Barcelona, amb la intenció de consolidar i millorar les actuacions dutes a terme en el darrer any per part del nou Servei d’Habitatge de la Diputació de Girona. Aquests objectius es volen aconseguir mitjançant la consolidació, entre altres, de canals de recollida i l’intercanvi de dades i informació.
La signatura del conveni coincideix amb la recent presentació del nou diputat d’Habitatge i Participació Ciutadana, Estanislau Puig, que enceta aquesta nova etapa amb la voluntat de fer efectiu l’impuls i la planificació de bones polítiques d’habitatge en l’àmbit municipal. Puig ha assegurant que "la col·laboració entre ambdues administracions aportarà més suport en l’assessorament dels tècnics municipals gironins i promourà la seva participació en les activitats formatives".
A l’acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc a la Diputació de Barcelona, hi han assistit el vicepresident i diputat de Cooperació Municipal, Narcís Casassa, el nou diputat d’Habitatge i Participació Ciutadana, Estanislau Puig, i la diputada d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández.