23 de set. 2009

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sarrià de Ter diu que la revista Parlem de Sarrià no és un mitjà per fer partidisme, referint-se al PSC

(Ràdio Sarrià) El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sarrià, Sergi Torrentà diu en un article publicat al número 69 de la Revista "Parlem de Sarrià" que la revista no és un mitjà que per fer partidisme “ sempre he pensat que aquest mitjà en què avui em llegiu no era un lloc per fer partidisme. Al contrari, d’alguna manera aquesta revista s’havia de preservar de les tensions i polítiques municipals i tractar temes “sarrianencs” i no pas temes dels partits sarrianencs”. De fet, jo formo part d’un grup municipal que, estant a l’oposició, mai havia aprofitat el seu espai al “Parlem de Sarrià” per desqualificar ni entrar en polèmiques polítiques. Per fer això, entenem, ja hi ha altres plataformes.
Tan se val. La qüestió és que en el passat número ens vam trobar amb un article on es criticava la decisió de l’Ajuntament de Sarrià de Ter d’integrar-nos en l’estructura del Consorci de Benestar del Gironès. Bé, fins ara no havia pres la determinació de comentar-ne els resultats i sobretot els motius pels quals es va optar per aquesta opció valenta, perquè volia fer bona aquella frase del President Montilla"fets i no paraules" i esperar uns mesos per veure com funcionava la nova estructura abans de parlar-ne...."
Torrentà fa balanç en l'article de com funcionen els nous Serveis Socials i analitza cadascun dels punts de l’article del PSC del número anterior, el 68 de la Revista Parlem de Sarrià “A més crisi, menys serveis socials” del portaveu del PSC a l’Ajuntament de Sarrià, Roger Casero.