25 de nov. 2009

Una Comissió pel Cap d'Any organitza un sopar revetlla popular de Cap D'Any al pavelló municipal de Sarrià de Ter

(Ràdio Sarrià) Es crea una Comissió per organitzar el Sopar de Cap d'Any a Sarrià de Ter. El sopar que se celebrarà al Pavelló Municipal consta de dos menús un per a grans (32 €) i un d'infantil (15 €), també hi haurà ball amb una "discomovil". Les places per aquest sopar de la Nit de Cap d'Any són limitades i els tiquets van enumerats, es poden adquirir únicament a la Ferreteria Decofer del Pla de l'Horta, fins el dia 20 de desembre.
Menú grans
Entrant:
Pastís de peix i marisc amb salsa de gambes
Primer Plat:
Cua de rap a la marinera
Segon Plat:
Espatlla de xai rostida amb guarnició
Postres:
Braçet de nata
Raïm de la sort
Bossa cotilló
Aigua, vi blanc, vi negre i cava
Menú infantil
Entrant:
Croquetes i calamars a la romana
Segon plat:
Canelons
Postres:
Braçet de nata
Raïm de la sort
Bossa cotilló
Aigua i refresc cola i taronja
Organitza la Comissió pel Cap d'Any i col·labora l'Ajuntament de Sarrià de Ter.