23 de febr. 2010

El CEIP Montserrat reunirà set escoles verdes el proper divendres

(Ràdio Sarrià) Aquest proper divendres l'Escola Montserrat de Sarrià de Ter serà la seu d'una trobada de set centres educatius de primària que posseeixen també el distintiu d'Escola Verda.

Aquest curs, al Gironès s'han celebrat dues reunions de comitès ambientals, una de secundària i una de primària. Els nens i nenes de la comissió explicaran quines activitats fan a la seva escola per conscienciar els alumnes i mestres i millorar el medi ambient.
Dins el programa d’Escoles Verdes, el CEIP Montserrat, duu a terme moltes actuacions com l’apadrinament d’escultures del municipi.
Un projecte d’escola proposat pels amics de l’UNESCO de Girona, adreçat que convida als nens i les nenes a apropar-se al parc escultòric del seu poble, Sarrià de Ter, perquè, des de menuts, es responsabilitzin directament d’una part del patrimoni públic, que el valorin, l’estimin, i en tinguin cura. L’objectiu és sensibilitzar els infants a tenir cura del seu entorn natural i cultural.
Hi participa tota l’escola: A educació infantil i cicle inicial apadrinen L’Iglú , el cicle mitjà (tercer) apadrinen El Toro el cicle mitjà (quart) apadrinen Els Gegants i el cicle superior apadrinen la Gota de Sang.

Engràcia Bramon, CEIP Montserrat