29 de jul. 2010

Canvis de circulació en alguns carrers de Sarrià a partir del 2 d'agost

(Ràdio Sarrià) Com ja es va informar en el seu moment l'Ajuntament de Sarrià a través de reunions amb els veïns, així com mitjançant altres mitjans de comunicació, l’ajuntament de Sarrià de Ter, a partir del proper dilluns dia 2 d’agost, portarà a terme els canvis de circulació, que recordem consistien en,

CARRER LES LLOSES: Serà de direcció única el tram que va des de l’encreuament del carrer Firal fins al del carrer Josep Trueta, en sentit Girona. La resta del carrer serà de doble sentit com fins ara.
CARRER RIPOLLET: Tot el carrer serà de sentit únic, des de l’Avinguda de França fins al carrer Firal.
CARRER SANT GAIETÀ: Continuarà de sentit únic des del carrer de Les Lloses fins al carrer Firal i també ho serà des de Les Lloses fins al carrer Trèvol.
PASSATGE DE L’ESGLÉSIA: El tram que va des del carrer Major fins a la Plaça de l’Obra serà de sentit únic. Per sortir de la Plaça de l’Obra s’haurà de fer forçosament pel carrer Firal.
ENCREUAMENT DEL PONT DE L’AIGUA: Venint del Pont Major no es permetrà fer el gir a l’esquerra per anar cap al carrer Josep Flores, s’haurà de fer per força per la rotonda de la Via Augusta o per l’Avinguda de França.
Tal i com el sr. Lluís Aymerich, Regidor de Seguretat Ciutadana i Vialitat diu, “Esperem que aquests canvis siguin en benefici de tots els sarrianencs, i de les persones que per un motiu o un altre ens visiten. Al mateix temps, estem convençuts que aquests canvis contribuiran significativament a la millora de la seguretat vial. En aquest sentit, cal esmentar que hem limitat l’aparcament en algunes zones a fi i efecte de fer-les més segures pels vehicles i pels vianants”.