17 de set. 2010

Nova revista Parlem de Sarrià dedicada als Premis Sant Jordi i a l'any Maragall entre d'altres

(Ràdio Sarrià) La  nova revista Parlem de Sarrià, la73, ja ha sortit i també es pot llegir a la pàgina web www.parlemdesarria.org.

La número 73, recull articles sobre l’actualitat del municipi en el segon trimestre, de les entitats i de l’ajuntament, fent especial menció als premis Sant Jordi, amb articles de Josep M.Sansalvador, dels regidors Sergi Torrentà i el cap de l'oposició Roger Casero i la celebració dels premis Sant Jordi al CEIP Montserrat, publicant els textos i poemes guanyadors.
Mentre que la portada d'aquest nou número recull un moment de la festa al CEIP Montserrat.
En història, Josep Brugada  recorda que enguany és l’any Maragall.
L’equip de govern, l'Alcalde Roger Torrent comenta l’acord amb ACESA per l’ampliació a vuit carrils de l’AP-7 i les compensacions a les persones afectades, el regidor Raimon Cros les inversions realitzades amb els diners del programa del FEOS, i el primer tinent d'Alcalde ,  Lluís Aymerich parla dels plens infantils celebrats amb alumnes de 5è i 6è del CEIP Montserrat a la Sala de Plens de l'Ajuntament.


Pel que fa a entitats hi ha un article de la Comissió Cívica Sarrià de Ter Decideix, la experiència d'una sarrianenca a Guatemala d'una sarrianenca, la Txell Pla amb GERD entre d'altres.