(Ràdio Sarrià) El col•lectiu de La Cuina de l’Empordanet i la revista Gastronomia i Oci va presentar ahir a la Fontana d'Or de Girona, el nou llibre Cuina de l’Empordanet i Cuiners amb Estrella Michelin de les comarques gironines , que han editat conjuntament. És el desè llibre de receptes d'aquest col•lectiu i el tercer que es realitza conjuntament amb la revista. El llibre mostra un recull de 36 receptes , dues de cadascun dels18 cuiners.
El llibre patrocinat per Caixa Girona, obra social i Moritz es va presentar ahir a la Fontana d'Or de Girona amb la presència de Joan Roca, representants del co·lectiu de la Cuina de l'Empordanet , Josep Guardiola periodista i editor de Gastronomia i Oci i el director de Caixa Girona, Manel Serra
En aquest nou llibre el col•lectiu està acompanyat per tots els cuiners amb estrella Michelín de les comarques gironines. Les receptes del llibre han estat escollides pels cuiners amb estrella, així com també els espais de les fotografies dels protagonistes, realitzades en indrets de la Costa Brava i l’Empordanet. La novetat d’aquesta edició és que el llibre incorpora un CD amb 13 cançons "Cançons del menjar i del beure", interpretades per “Els que canten”, Pere Bahí (cap de cuina del Restaurant La Xicra, de Palafrugell) i Pep Rodríguez (client i amic dels restaurants del col•lectiu). En el CD hi ha 5 cançons amb lletra de Pere Bahí, La Cuina de l’Empordanet, que és l’himne del col•lectiu, i El brindis, que dóna les gràcies a totes aquelles persones que fan possible que mengem bons plats. En les dues cançons, els cuiners fan l’acompanyament coral.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada