27 de gen. 2011

Aquest divendres s'inaugura oficialment el cicle escenaris 2011 amb l'obra La majoria de suïcidis són en diumenge

(Ràdio Sarrià) La companyia la Troca inaugura oficialment demà el cicle de teatre al Gironès, Escenaris 2011, que organitza el Consell Comarcal del Gironès juntament amb la Diputació de Girona i 16 Ajuntaments de la comarca.
La majoria de suïcidis són en diumenge obrirà el cicle amb la voluntat d’apropar el millor teatre català als municipis del Gironès.
Klara i Nik, són una parella de trenta anys, tots dos són executius de multinacionals, addictes al treball, volten mig món i viuen a ritme frenètic. Fa mig any que viuen junts i
pràcticament no s’han explicat res. La comèdia transcorre en el seu pis un matí de
diumenge, el primer que tenen lliure des que es coneixen. Som en temps de crisi. S’esforcen a representar la comèdia de parella ben avinguda, però aviat s’adonen que no saben res l’un de l’altre i que la seva relació es fonamenta en un munt de mentides. El diumenge comença com un terratrèmol i progressa en direcció a la catàstrofe total de les seves vides.
Escenaris 2011 continuarà oferint-nos obres familiars, de circ, de màgia i d’adults que recorreran quasi tota la nostra geografia del gener al juny.
Com ja és habitual el cicle ens oferirà espectacles d’adults amb obres com Chocolat, Tot, Asufre i petits crims conjugals entre moltes altres obres. En l’apartat de Petits Escenaris hi trobarem espectacles com: en Exèmplums, La princesa i el pèsol, La rateta presumida, La cigala i la formiga o El rei de la casa que obrirà els Petits Escenaris el diumenge 30 de gener a Celrà.