23 de gen. 2011

Comunicat Ajuntament de Sarrià de Ter respecte la Unió Esportiva Sarrià, que ha estat conscensuat pels tres grups municipals ERC, CiU i PSC

La Unió Esportiva Sarrià és una entitat esportiva històrica del nostre municipi. Amb una massa social molt important. Socis i sòcies que, de manera sobirana i democràtica, determinen els destins del club. En aquest sentit, l'ajuntament comparteix i reconeix la feina feta per les diferents Juntes Directives de l'entitat així com les de tots els clubs esportius que treballen constantment per millorar la vida social i cultural de Sarrià de Ter.
Amb tot, sense entrar a valorar la gestió al si del club -per la qual cosa tenen únicament veu i vot els socis-, cal dir que volem mostrar la nostra preocupació pels esdeveniments relacionats amb la UES de la darrera setmana. Amb episodis en els quals han sorgit greus acusacions a directius amb noms i cognoms. Una pràctica, evidentment reprobable. I es per això que volem fer una crida a la serenor, el diàleg i el treball constructiu. Estem convençuts que les discrepàncies es podran exposar i resoldre en altres fòrums i per altres vies més lògiques i civilitzades.
Finalment reiterar el nostre recolzament a la Directiva en conjunt i en especial als directius acusats publicament i sobretot remarcar la necessitat de no portar la divergència al terreny de la crispació i els atacs personals. Fet, aquest darrer, que no contribueix -ans al contrari- a millorar el club, l'esport i el nostre poble.
Ajuntament de Sarrià de Ter
Sarrià de Ter, 22 de gener de 2011.

Comunicat del govern municipal ERC i CiU al que el PSC de Sarrià de Ter si suma.