24 de gen. 2011

El recentment remodelat Local social del Pla de l'Horta es freqüentat diàriament per una gran quantitat de veïns i veïnes

(Ràdio Sarrià) El Local social del pla de l’horta assoleix les espectatives dels usuaris en aquest primer mes d’obertura després de la seva remodelació. El nou local es va inaugurar aquest passat mes de desembre fa molt bones les expectatives que des de l’Ajuntament de Sarrià de Ter s’havien marcat pel que fa a la quantitat d’usuaris que el freqüenten diàriament Segons el regidor de barris, Raimon Cros. Molts veïns i veïnes utilitzen aquest equipament per trobar-se i passar la tarda fent la partida o senzillament fent la xerrada, aquest equipament a estat remodelat completament donant un aire al local molt adequat per passar-hi l’estona, un local climatitzat amb un ambient molt confortable amb la reforma de tot l’interior.
Segons el regidor Cros, aquesta reforma fruit de la subvenció del departament de governació de la Generalitat de Catalunya a fet possible que un equipament pràcticament en desús ara passi a ser un referent de proximitat i punt de trobada de molts veïns i veïnes dels barris del pla de l’horta i el pla dels Vinyers.
Segons Cros aquest és un equipament que també a de complir amb l’objectiu de punt de reunions de les dues associacions que compartiran el local, les associacions de veïns del pla de l’horta i pla dels Vinyers. El local disposa d’un magatzem annexionat per poder desar el material que utilitzen les dues associacions en les activitats i festes que organitzen.