25 de gen. 2011

Estanislau Puig assumeix l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació

(Ràdio Sarrià) El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat avui que Estanislau Puig, diputat de Participació i Habitatge, assumeixi la delegació específica de l’Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies i la presidència de la Comissió Informativa de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de la Diputació. Puig també passa a ser vicepresident cinquè de la corporació i, entre altres atribucions, li correspon la presidència delegada de SEMEGA. Per la seva banda, Narcís Casassa, fins ara vicepresident cinquè, passa a ser vicepresident tercer i portaveu del grup socialista, i Pilar Mundet, diputada de Comerç, entra a formar part de la Junta de Govern.
El Ple també ha pres coneixement de la renúncia al càrrec de diputat electe per part de Joan Pluma, i ha aprovat cobrir la vacant amb la designació de Pere Cabarrocas. La presa de possessió de Pere Cabarrocas com a diputat es durà a terme en el proper ple de la Diputació, un cop la Junta Electoral Central hi hagi donat el vistiplau.
Joan Pluma, que va ser nomenat diputat pel partit judicial de Girona, exercia fins ara de vicepresident tercer de la corporació, president de la Comissió de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, president delegat de SEMEGA, portaveu del grup socialista i tenia la delegació específica de l’Àrea de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies. La renúncia es deu al seu nomenament com a director general de Patrimoni Cultural a la Generalitat. El diputat entrant, Pere Cabarrocas, és actualment coordinador del grup socialista a la Diputació de Girona.
d’esquerra a dreta: Estanislau Puig, Narcís Casassa, Maria Teresa Ferrés, Enric Vilert i Pere Trias