20 de gen. 2011

L'Institut Balmes retira el patrocini de la UE Sarrià i amenaça de presentar una demanda si el proper cap de setmana els equips llueixen l'equipació de patrocini de l'IB

(Ràdio Sarrià) Segons ha confirmat a Ràdio Sarrià l'advocat d' Institut Balmes, Joaquim Boadas de Quintana si els equips de la UE Sarrià porten a l'equipació el patrocini d'IB durant els partits del cap de setmana IB presentarà una demanda ja que han retirat el patrocini de la UE Sarrià.
Institut Balmes va fer efectiva dilluns la rescissió del contracte de patrocini amb la UE Sarrià, en considerar que el club no ha complert l'acord al qual van arribar fa cinc mesos. En un document adreçat al club per l'advocat Joaquim Boadas, representant d'Institut Balmes, s'especifiquen els motius que han portat a retirar el patrocini: «[...]La meva representada ha pogut comprovar que els jugadors de les diferents categories (excepte del primer equip) no llueixen encara el logo de l'empresa a la qual represento en les diferents competicions.» Institut Balmes considera que es tracta d'un «incompliment greu del conveni» i dóna el contracte per «resolt». També es reserva el «dret a reclamar-los la devolució de les aportacions satisfetes més els danys i perjudicis o indemnització que s'hagi pogut ocasionar». En el mateix document s'assegura que l'aportació feta fins ara ha estat de 67.000 euros, tot i que el conveni era de 30.000 euros l'any.
El vicepresident econòmic de la UE Sarrià, Jordi Costa, ha declarat que la quantitat pagada fins ara pel patrocinador és d'uns 15.000 euros i assegura que el club no té constància de la resta d'aportacions que hagi pogut fer Institut Balmes fins a arribar als 67.000 euros. També va denunciar que el dijous farà quatre mesos que el club no ingressa els 2.500 euros mensuals als quals el patrocinador s'havia compromès.
Costa va dir que la UE Sarrià no ha amagat mai que Institut Balmes era el seu patrocinador i va explicar que els uniformes, menys el del primer equip, no portaven el logo del patrocinador a causa de les negociacions per incloure els colors del Girona, que van fer demorar l'encàrrec dels nous equipaments fins després de l'assemblea de finals d'octubre, en la qual els socis van rebutjar aquesta proposta. La UE Sarrià va començar dilluns mateix a repartir el nou equipament entre els jugadors, amb el logotip de l'IB, però  Institut Balmes entregava el document de rescissió de contracte a la Junta directiva de la Unió Esportiva Sarrià.