(Ràdio Sarrià) Del 20 al 23 de febrer de 2011 tindrà lloc una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Girona. Un Fòrum que reunirà els millors cuiners del món i els joves talents dels fogons. Uns i altres disposats a transmetre els seus coneixements als professionals de la cuina. Explicaran, mostraran, cuinaran en directe, debatran. De dilluns a dimecres, es dirigiran al públic professional per presentar les propostes més rellevants del sector de l’enogastronomia, mentre que durant el cap de setmana s’adreçaran al públic gurmet, amants de la bona cuina i als bons vins.
Una de les novetats de l’edició d’enguany és que les sessions dels grans cuiners que es realitzen a la Sala Simfònica de l’Auditori no tindran cap cost pels assistents, ja que s’inclouen en l’accés a la Fira gastronòmica. El dilluns, dimarts i dimecres estarà destinat al Públic professional (cuiners, empresaris de la restauració, productors, distribuïdors, sommeliers, enòlegs, etc.) i el diumenge al Públic Gurmet, amb Sessions temàtiques de cuina amb degustació, tastos entre d'altres. Horari del Fòrum diumenge 11h a 20h i dilluns, dimarts i dimecres 10h a 20h
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada