14 de febr. 2011

Fòrum Gastronòmic a l'Auditori del Palau de Congressos i Palau de Fires de Girona del 20 al 23 de febrer de 2011

(Ràdio Sarrià) Del 20 al 23 de febrer de 2011 tindrà lloc una nova edició del Fòrum Gastronòmic a Girona. Un Fòrum que reunirà els millors cuiners del món i els joves talents dels fogons. Uns i altres disposats a transmetre els seus coneixements als professionals de la cuina. Explicaran, mostraran, cuinaran en directe, debatran. De dilluns a dimecres, es dirigiran al públic professional per presentar les propostes més rellevants del sector de l’enogastronomia, mentre que durant el cap de setmana s’adreçaran al públic gurmet, amants de la bona cuina i als bons vins.
Una de les novetats de l’edició d’enguany és que les sessions dels grans cuiners que es realitzen a la Sala Simfònica de l’Auditori no tindran cap cost pels assistents, ja que s’inclouen en l’accés a la Fira gastronòmica. El dilluns, dimarts i dimecres estarà destinat al Públic professional (cuiners, empresaris de la restauració, productors, distribuïdors, sommeliers, enòlegs, etc.) i el diumenge al Públic Gurmet, amb Sessions temàtiques de cuina amb degustació, tastos entre d'altres. Horari del Fòrum diumenge 11h a 20h i dilluns, dimarts i dimecres 10h a 20h