21 de febr. 2011

Roger Torrent molt satisfet amb l'acte de presentació per a la seva reelecció com Alcalde de Sarrià de Ter i reitera el seu compromís amb Sarrià




Roger Torrent candidat del partit ERC a les properes eleccions municipals del mes de maig

(Ràdio Sarrià) Torrent destaca l'acte com a molt positiu, en quan a participació de sarrianencs i sarrianenques i per el bon símptoma que representa.
ERC va presentar un video de campanya i un llibret " 4 anys de govern en 140 piulades" del que s'ha fet durant aquest quatre anys. Davant més de dues-centes persones que omplien la sala del Coro, Esquerra de Sarrià de Ter va presentar el seu candidat a la reelecció a l'alcaldia, Roger Torrent. Torrent que va desgranar les línies mestres de l'obra de govern d'aquests quatre anys afirmant que no havia estat una legislatura senzilla per la crisi econrmica. Però malgrat aquesta situació, el resultat, per Torrent, "ha estat mis que notable".
L'actual alcalde va destacar la necessitat de consolidar el canvi iniciat ara fa quatre anys i "que en conseqüencia estem davant d'un punt i seguit per afrontar amb energies renovades el nou mandat". "Una legislatura que cal tocar de peus a terra". Per fer-ho el candidat republicà va donar la seva recepta: "responsabilitat i treball constant i callat en favor de la cohesió social" segons Torrent "en comptes de grans promeses i cartes al reis, que avui les grans promeses de noves i grans obres són avui un brindis al sol"
Finalment, Roger Torrent va afirmar que "segueix el seu compromis amb el poble ja que Sarrià de Ter segueix essent la seva Única prioritat" . En definitiva, va afirmar estar " disposat a encapçalar quatre anys més, l'ajuntament"

L acte que va ser presentat per la presidenta local d Esquerra, Esther Portilla i el membre de la candidatura Josep Viladomat, va comptar comptar amb actuacions musicals i la presentacis del video de campanya.