23 de març 2011

El Centre de Visitants del Gironès, ubicat a Sarrià de Ter, a punt d'obrir les seves portes. Diumenge al matí jornada de portes obertes

(Ràdio Sarrià) Després de mesos de molta feina, el Centre de Visitants del Gironès està gairebé a punt per obrir les portes. Ho farà el diumenge dia 27 en una jornada de portes obertes a partir de les 10.00 i fins a les 12.00 del matí.
La jornada consistirà en visites guiades a l’equipament pels grans serveis que ofereix: Oficina Comarcal de Turisme, Centre d’Interpretació del Territori, Espai de gastronomia, Espai botiga, Espai de tallers i activitats i l’Espai per a exposicions temporals.
Posteriorment, el Centre funcionarà, de setembre a maig, de dimarts a diumenge de les deu del matí a les sis de la tarda. I els mesos d’estiu, de juny a agost, de dimarts a diumenge de deu del matí a vuit del vespre.
El preu de l’entrada serà de 4 € per a les persones adultes i de 3 € per als majors de 65 anys i per als nens i nenes de 7 a 14 anys. El Centre també comptarà amb una tarifa familiar de caps de setmana de 10 €.
Cal destacar que ja s’ha iniciat la campanya promocional per les escoles del Gironès i els casals d’estiu amb una proposta educativa molt interessant de visita guiada complementada amb tallers especialitzats per a cada nivell curricular, des de P3 fins a batxillerat, sobre oficis com terrissaire, ceramista, teixidor, cisteller, surer o paperer. L’objectiu és facilitar la descoberta del Gironès i el seu patrimoni i treballar la comarca en totes les seves dimensions: arqueològica, històrica, social, artística, econòmica i humana.