19 d’abr. 2011

Concerts solidàris aquest mes d'abril i maig amb la Creu Roja Girona

(Ràdio Sarrià) L’Associació Cultural Pau Casals, amb el suport de la Creu Roja a Girona, organitzen aquest mes de maig una nova edició de concerts solidaris amb la institució humanitària. Els concerts se celebren a l’Auditori de Girona i els beneficis obtinguts es destinaran a projectes socials i humanitaris de la Creu Roja a Girona.
Per a aquest cicle de concerts, ja tradicional en aquest equipament, s’han programat dos espectacles de gran qualitat. El primer dels concerts té lloc diumenge, 1 de maig, a la sala simfònica i compta amb la participació de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) i la viola solista Anna Puig com a protagonista. Tots ells seran dirigits pel director titular i artístic de la JONC, Manel Valdivieso.
En aquest primer concert, s’estrena l’obra del compositor Josep Maria Guix (Manu Guix), “Imatges d’un món efímer”. Aquesta obra donarà pas a d’altres peces com de Bohuslav Martinu i a la cèlebre “Consagració de la Primavera” d’Igor Stravinsky.
El segon dels concerts serà el diumenge 8 de maig a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona. El pianista internacional Maurizio Moretti interpretarà peces de Shcumann, Wagner i Chopin, amb què retrà homenatge al compositor Franz Liszt, amb motiu de la celebració dels 200 anys del seu naixement.
Les entrades es poden comprar a través del Servicaixa (Telf. 902 33 22 11 o www.servicaixa.com) o a les taquilles de l’Auditor de Girona (el mateix dia de la funció una hora abans del concert).
A més dels dos concerts que se celebraran a l’Auditori de Girona, la JONC també actuarà dissabte 30 d’abril, a les 19.30 hores, al Teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners. Amb aquest espectacle, organitzat per l’Associació Cultural Pau Casals i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners, també es recolliran fons per als projectes humanitaris de la Creu Roja.