17 de maig 2011

Els candidats i les seves propostes electorals: Antonio Marín, el candidat del PP ha parlat a Ràdio Sarrià de les seves propostes sobre sanitat, Marc Marquès el candidat de CiU parla d'esports i també el candidat del PSC, Roger Casero mentre que el candidat d'ERC, Roger Torrent destaca les seves prioritats la promoció econòmica i l'atenció al servei de les persones.

(Ràdio Sarrià) Antonio Marín, el candidat del PP, vol que el CAP estigui en servei les 24 hores del dia, amb un metge i una infermera més.
Marc Marquès, candidat de CiU, preveu cobrir la pista de Sarrià de Dalt per utilitzar-la tot l'any, del pavelló municipal fer-ne una instal·lació adaptada i correcte per a  la pràctica esportiva i la festa major. Marquès, afirma contrariament al que s'està dient que si que vol gespa artificial al camp de futbol però no a l'actual pista, sinó a través d'un conveni amb Sant Julià i fer una nova instal·lació esportiva, en pocs anys.
Les propostes de Roger Casero, candidat del PSC, passen per potenciar l'esport com anar a caminar, instal·lar gespa artificial al camp de futbol i millora dels vestidors. Casero també vol continuar treballant per dibuixar una nova zona esportiva com seria el Pla de Dalt i construir nou pavelló per la UES i arribar a un acord amb Sant Julià per compartir instal·lacions municipals.
Per Roger Torrnet, candidat d'ERC, les seves prioritats seran la promoció econòmica, crear llocs de treball i atenció al servei de les persones, la gent més gran i els més petits. Torrent,  aposta pel Coro i la creació d'un Centre de dia, ampliar els serveis a domicili i les targetes + 70 així com preveure terrenys per un segon centre escolar , un centre de secundària.