22 de maig 2011

ERC sobrepassa la majoria absoluta a Sarrià de Ter, amb 9 regidors, el PSC es queda amb 1 i CiU també

(Ràdio Sarrià) Fet històric a Sarrià en unes eleccions municipals, el candidat d'ERC, Roger Torrent serà alcalde per 4 anys més i ho farà acompanyat de 8 regidors més.
El candidat del PSC, Roger Casero ha patit una gran davallada,  ha quedat només ell, ha baixat de 4 regidors a 1 mentre que CiU ha perdut els seus dos regidors i només formarà part d'aquest nou ajuntament, el candidat Marc Marquès.
Roger Torrent ha donat les gràcies al poble de Sarrià i ha afirmat que no s'esperava aquests grans resultats.
Roger Casero, el candidat del PSC ha encaixat la derrota però el primer que ha fet després de coneixer els resultats ha estat desplaçar-se fins a l'Hotel Nord Gironí per felicitar Roger Torrent on ha rebut una gran ovació.
El candidat de CiU, Marc Marquès ha felicitat Torrent per telèfon.
Resultats : ERC 1556 PSC 287 CiU 220 PP 79

Roger Casero(PSC) felicita Roger Torrent, que seguirà com a Alcalde de Sarrià
Els nous 9 regidors d'ERC
Fotos: Ràdio Sarrià

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Seran capaços de ocupar la seva cadira a l'Ajuntament els caps de llista de PSC i CiU desprès dels resultats obtinguts?

Anònim ha dit...

sera capaç de solucionar el aparcament al carrer firal o deixar el seu carrer igual que el nostre de aparcar en un costat o millor sabra aprendre a pintar ralles de aparcament de motos per que aparquin motos i no facin maco a la calçada o sabrar gestionar una festa major com deu mana i que no sembli una festa de barri

Anna ha dit...

Bé, jo només volia felicitar en Roger Torrent i donar-li les gracies per tot el que ha fet pero sobre tot i mes important, per tot el que li queda per fer i que estic convençuda que farà.
Anna

Anònim ha dit...

Felicitar a ERC per la magnifica victoria obtinguda.
Però cal recordar que heu viscut durant 4 anys de la feina feta pels socialistes, ara caldra veure que sou capaços de fer.
Teniu un deute pendent amb el FC Sarrià

Roger Casero Gumbau ha dit...

Anònim (1), no veig perquè no he de ser capaç... Sóc i seré regidor els propers 4 anys perquè així ho ha decidit Sarrià de Ter. Seria una manca de respecte pels qui ens han votat no exercir la responsabilitat que tinc com a càrrec electe els propers 4 anys.
Pel què responent a la teva pregunta, i pel que fa a mi, et dic que sí, que seré regidor els propers 4 anys.

Moltes gràcies.
Roger Casero Gumbau

Iolanda Jiménez ha dit...

Anònim (1). T'adjunto una definició de democràcia:

"Democracia es una forma de organización de grupos de personas, cuya característica predominante es que la titularidad del poder reside en la totalidad de sus miembros, haciendo que la toma de decisiones responda a la voluntad colectiva de los miembros del grupo. En sentido estricto la democracia es una forma de gobierno, de organización del Estado, en la cual las decisiones colectivas son adoptadas por el pueblo mediante mecanismos de participación directa o indirecta que le confieren legitimidad a los representantes. En sentido amplio, democracia es una forma de convivencia social en la que los miembros son libres e iguales y las relaciones sociales se establecen de acuerdo a mecanismos contractuales."

287 sarrianencs han escollit que en Roger Casero els representi i 220 han escollit que en Marc Marquès els representi i estic segura que faran molt bé la seva feina. Tant els caps de llista com els que els han votat es mereixen un respecte.

De fet no només el cap de llista del PSC serà capaç d'ocupar la seva cadira, TOT l'equip del PSC serem capaços d'ajudar-lo a fer una bona oposició critica i constructiva durant els propers 4 anys.

Salutacions.