18 de maig 2011

Presenten la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor de Plata que organitzen i disputen l'Handbol Bordils i la Unió Esportiva Sarrià aquest proper cap de setmana


(Ràdio Sarrià) Aquest migdia s'ha presentat al Pavelló de Fontajau, la fase d'ascens que es disputarà els propers dies 14 i 15 de maig, al Pavelló de Palau Sacosta de Girona, amb els equips, UES , el Bordils, el Mediocentro Gijón i l'Ángel Ximénez de Puente Genil.


A la roda de premsa de presentació d’aquesta fase final hi ha participat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Maria Jofre, l’alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, el diputat d’Esports de la Diputació de Girona, Narcís Casassa, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, el Secretari de la Delegació a Girona de la FCH, Josep Maria Casamitjana, el president del Bordils Francesc Cassú, i el Vicepresident de la UES de Sarrià de Ter, Jordi Costa.
El pavelló de Palau té un aforament de 2.500 persones.









Fotos: Ràdio Sarrià

La Unió esportiva Sarrià i l'Handbol Bordils lluitaran per assolir una plaça de les tres que hi ha per assolir l'ascens a Divisió d'Honor Plata masculina. La fase es disputarà al pavelló esportiu de Palau a Girona i comença a les 6 de la tarda de dissabte, el Bordils contra l'Ángel Ximénez Puente Genil i a les 8 del vespre el Sarrià contra el Medoacentro Gijón. Els guanyadors de les semifinals aconseguiran directament l'ascens i els dos equips que perdin tindran la seva darrera oportunitat diumenge a les 10'30 hores i la gran final a les 12'30 hores.

Els abonaments es poden adquirir als clubs organitzadors l'handbol Bordils i a la UE Sarrià.