28 d’oct. 2011

Cinema de Halloween, un cicle temàtic que trobareu a la Biblioteca Emília Xargay de Sarrià de Ter a partir del proper dilluns

(Ràdio Sarrià) La Biblioteca de Sarrià de Ter ha preparat una programació de cinema que comença amb CINEMA DE HALLOWEEN a partir del proper dilluns.
"Com hi ha gustos hi ha colors ... Es pot trobar allò que agrada a tots? No pas a la primera, però si de mica en mica. A partir d'ara aquí a la biblioteca us prepararem cada divendres una selecció de pelis organitzades en cicles temàtics per a tots els públics.
Començarem el nostre enfocament amb un cinema adequat per a aquestes dates una mica "sobrenaturals": CINEMA DE HALLOWEEN, una tria de pelis relacionades amb el tema per a tots els públics, des dels que volen passar unes nits d'autèntica por fins els que vulguin gaudir de quelcom de més "soft" en família.
Esperem que us agradi i us hi aboneu per sempre!!! (és gratis eh?;)
Vampirs, homes llop, zombies, bruixes ... Tenim una selecció de por!!! (literalment). Cinema de cap de setmana aquí, a la vostra biblioteca.
No trigueu a venir a recollir la vostra peli de "terror" ... Ara bé, nosaltres no ens en fem responsables del que us pugui passar ..."
La Biblioteca Emília Xargay promociona així al facebook aquest primer cicle temàtic.