(Ràdio Sarrià) Ahir a la tarda al Centre Cívic la Cooperativa de Sarrià, va començar el curs de cuina impartit per el cuiner, Marc Cassú i el pastisser, Narcís Llausàs "banquets econòmics per a grans ocasions" per apendre a preparar àpats per dies especials com ara el Nadal, la Festa Major, la Pasqua... El curs de quatre sessions, té lloc el dies 9, 16, 23 i 30 de novembre de 19'30 a 21 hores.
D'altra banda aquest novembre també s'ha organitzat un "Taller de regals de nadal personalitzats" per apendre a treballar amb feltre i reciclar materials per convertir-los en joies i complements per a regal, a càrrec de la professora sarrianenca, Ino Garcia i que es realitzarà en dues sessions, els dilluns 21 i 28 de novembre de 19 a 21 hores. Encara queden algunes plaçes per aquest taller. Més informació al CC la Cooperativa.
D'altra banda aquest novembre també s'ha organitzat un "Taller de regals de nadal personalitzats" per apendre a treballar amb feltre i reciclar materials per convertir-los en joies i complements per a regal, a càrrec de la professora sarrianenca, Ino Garcia i que es realitzarà en dues sessions, els dilluns 21 i 28 de novembre de 19 a 21 hores. Encara queden algunes plaçes per aquest taller. Més informació al CC la Cooperativa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada