14 de nov. 2011

Dimecres de Tast gratuït al Centre de Visitants del Gironès per conèixer l’oferta gastronòmica de la comarca

(Ràdio Sarrià) Comença aquest dimecres al Centre de Visitants un cicle de tast gratuït de productes de la comarca que s'allargarà fins al mes de desembre. L'embotic d'ànec de Bescanó obrirà aquest cicle gastronòmic. L’Espai Botiga’ del Centre ofereix tastets gratuïts de productes del territori. Durant aquesta tardor i aquest hivern, cada dimecres, tots es visitants que s’acostin a l’Espai Botiga del Centre de Visitants del Gironès podran tastar, gratuïtament, productes de la comarca.
El Centre proposa un tast setmanal que comptarà amb la presència de productors i artesans locals per explicar el producte i mantenir un intercanvi d’impressions. L’horari de cada tast serà: a les 11.00 hores, la presentació del producte corresponent, a càrrec del productor/a i de les 11.20 fins a les 16.00 hores, tast gratuït del producte. A més, es farà un preu especial del producte presentat (10 % de descompte) i la possibilitat de fer paquets especials amb altres productes de l’Espai Botiga.
Les dates dels tasts dels productes i els seus respectius productors i municipis són:
-16 de novembre: Tast d’embotits d’ànec de Bescanó.
Presentació del producte: Sr. Jordi Noguera de Induànec S.L.
-23 de novembre: Tast de melmelades artesanals de Bordils.
Presentació del producte: Sr. Eric Delessert de Mas de la Roda.
-30 de novembre: Tast de cervesa artesanal la Moska, de Sarrià de Ter.
Presentació del producte: Sr. Josep Borrell de Birrart S.A.
-7 de desembre: Tast de compotes de fruita natural de Campllong.
Presentació del producte: Sra. Teresa Farré de Blaufruit/Anela Fruits.
-14 de desembre: Tast d’oli d’oliva verge extra de Llagostera.
Presentació del producte: Sr. Carles Ponsa de Can Companyó Cat.
-21 de desembre: Tast de crema de iogurt natural ecològic de Campllong.
Presentació del producte: Sra. Anna Serra de Granja La Selvatana.
-28 de desembre: Tast de dolços i galetes artesanals de Salt.
Presentació del producte: Sr. Miquel Costabella de Pastisseria Costabella.
Es tracta, doncs, de donar un vot de confiança a la cuina del territori i, al mateix temps, aportar, a la gastronomia del Gironès, un munt d’idees per innovar, ampliant l’oferta culinària, aquest Nadal, amb l’adquisició de productes alimentaris de la comarca.