27 de gen. 2012

Firarebaixa de Girona comptarà amb 120 expositors en la seva 20a edició que se celebrarà de l'1 al dia 5 de febrer

Ràdio Sarrià.
El saló Firarebaixa de Girona celebra la seva 20a edició amb més presència d'ofertes i estoc en l'àmbit del mobiliari. El saló de les rebaixes s'inaugurarà dimecres. Els organitzadors esperen més de 34.000 visitants, una xifra semblant a la del 2011. Dels 120 estands que ompliran el Palau de Fires de Girona, el 46,69% són de moda per a home i dona, un 13,33% dedicat a moda infantil, un 13,33% a roba de la llar, un 8,57% basats en el sector dels complements i un 8,57% dedicat a la sabateria, entre d'altres. La directora de la Fira de Girona, Anna Albar, destaca que el saló "arriba amb moltes bones ofertes" que suposaran "el cop final de les rebaixes de la temporada".
Durant cinc dies, des de l'1 i fins al 5 de febrer, els visitants dels saló podran trobar tota mena d'ofertes en l'àmbit de moda, complements, cosmètica, sabateria, parament de la llar, llenceria o fins i tot vehicles d'ocasió, entre molts altres sectors.
Albar ha destacat que, la fira, durant aquests 20 anys, s'ha consolidat com "un bon punt perquè les empreses puguin ensenyar la seva oferta" i vendre "els productes de temporada a preus molt rebaixats".