1 de març 2012

LA POLICIA LOCAL DE SARRIÀ DE TER, RESOLT DOS ACCIDENTS DE CONDUCTORS QUE S'HAVIEN DONAT A LA FUGA, UN VA COL·LIDIR CONTRA UNA MARQUESINA I L'ALTRE CONTRA DOS VEHICLES ESTACIONATS

Ràdio Sarrià.
La Policia Local de Sarrià de Ter, ha resolt en els últims mesos, dos accidents en els quals els autors s'havien donat a la fuga, segons han informat.
El primer d'ells era un accident a l'Avinguda de França, un conductor va col·lidir amb una marquesina i va fugir. Gràcies a les dades facilitades per usuaris de la via pública i les restes trobades al lloc de l'accident i recollits per la Policia Municipal de Girona i entregats a la policia de Sarrià de Ter, es va procedir a reconstrucció de l'accident i es va localitzar el vehicle que corresponia al cop que presentava i a la pintura. El vehicle ja era al taller per procedir a la seva reparació.
Segons la policia municipal de Sarrià, es va procedir a fer una microinvestigació per arribar a conèixer amb la màxima aproximació les causes que van motivar-lo, aplicant tècniques de càlcul cinemàtic i dinàmic, donant com a resultat positiu i procedint per part de la Policia Local de Sarrià a localitzar al responsable i obrir les diligències administratives.
El segon accident resolt per la policia de Sarrià,  es va donar a l'interior de la població, un vehicle que va entrar en sentit contrari i va col·lidir amb dos vehicles estacionats i va marxar del lloc dels fets. La ràpida actuació dels agents en servei van permetre localitzar el vehicle en qüestió d'hores.
Les restes del vehicle trobats al punt de l'accident, van ser contrastats amb un taller de la població i que va confirmar que es tractava d'un model específic , un Citroen Xsara Picasso. Fent un recorregut per la població, en un carrer es va trobar el vehicle que presentava un fort cop.
En aquest cas la Policia Local de Sarrià, va practicar una reconstrucció de l'accident individual aplicant les mateixes tècniques que en el cas anterior.
Una vegada determinat el grau de responsabilitat del conductor del vehicle, es va procedir a obrir les corresponents diligències.