Ràdio Sarrià.
Cada dimecres, "L'Espai Botiga" del Centre de Visitants del Gironès, ofereix tastets gratuïts de productes del territori. Durant els mesos de març i abril, cada dimecres, tots els visitants que s'acostin a l'Espai Botiga, poden tastar, gratuïtament productes de la comarca.
El centre proposa un tast setmanal que compta amb la presència de productors i artesans locals per explicar les excel·lències del producte. L'horari de cada tast es fa a les 10 hores amb la presentació del producte corresponent, a càrrec del productor/a i tertúlia sobre el tast i de les 10 a les 17 hores, tast gratuït del producte per a tots els clients i visitants. A més també es fa un descompte especial del producte presentat, durant la setmana corresponent.
El proper dimecres 7 de març, el Tast serà de melmelades i salses artesanes de Bordils a càrrec d'Eric Delessert del "Mas de la Roda".
El 14 de març, Tast d'embotits d'ànec de Bescanó, a càrrec de Jordi Noguera de "Induànec".
El 21 de març, Tast d'ous de pagès de Sant Martí de Llémena, a càrrec d'Albert de "Can Sidera".
El 28 de març, Tast de cervesa artesana la Moska de Sarrià de Ter, a càrrec de Josep Borrell de "Birrart S.A.".
El 4 d'abril Tast de Bolets: Gírgoles i Xiitaque de Quart. a càrrec de Glòria Argany de la Fundació Onyar- La Selva.
El 11 d'abril Tast de mel de Cassà de la Selva, a càrrec de Jaume Roure de "Can Tetei"
El 18 d'abril, Tast d'oli d'oliva verge de Llagostera, a càrrec de Carles Ponsa de "Can Companyó Cat"
El 25 d'abril, Tast de Crema d'iogurt ecològic de Campllong. a càrrec d'Anna Serra de la "Granja La Selvatana."
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada