28 d’abr. 2012

Lliuren els premis literaris infantils de Sant Jordi i del II Concurs de punts de llibre

Ràdio Sarrià.
Ahir a la tarda Biblioteca Emília Xargay va acollir l’entrega dels premis literaris infantils de Sant Jordi que organitza l’Ajuntament de Sarrià de Ter en col·laboració amb el CEIP Montserrat per als tres cicles de primària: inicial, mitjà i superior.
Juntament amb l’entrega dels premis literaris també es van entregar els premis del II Concurs de punts de llibre de St. Jordi que organitza la biblioteca Emília Xargay en el marc de les activitats de Sant Jordi de Sarrià de Ter.  
Hi ha hagut una enorme participació en les dues categories: una de 3 a 7 anys i l’altre de 8 a 12 anys. Més de 238 punts de llibre han participat aquest any en el aquest concurs que ha organitzat la biblioteca.
Als guanyadors tant dels premis literaris com del concurs de punts de llibre se’ls ha regalat un lot de llibres com a premi. I a més a més els punts de llibre guanyadors s’han editat i seran utilitzats per la biblioteca per repartir durant aquest any.
L’acte de l’entrega de premis va anar a càrrec de la regidora d’educació Lourdes Gelada i de l’alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent.