30 d’abr. 2012

S’inicien les obres del carrer Francesc Cambó

Ajuntament de Sarrià de Ter. Ràdio Sarrià
El PUOSC 2010 (que s’executa enguany) inclou diferents obres de millora urbanística a tres carrers del municipi. Fa tres setmanes es van iniciar les obres del primer projecte, al Passeig Garcia Lorca (Pla de l’Horta) i ara s’han iniciat les del Carrer Francesc Cambó. Carrer d’accés a la zona del Pavelló Municipal.
Aquestes obres de urbanització ajudaran a consolidar el vial que es va obrir després de fer la rotonda de Via Augusta (urbanitzat amb asfalt i voreres) i que ara estava obert provisionalment. Al mateix temps, aprofitant les obres, es crea una nova zona verda en la part del carrer que quedava tancada i es construeix una part del futur carril bici (via verda).
L’àmbit d’actuació inclou les dues entrades al Carrer Francesc Cambó és a dir, des de Via Augusta i des de l’Avinguda França. En aquest darrer cas, se’n millorarà el disseny per permetre una millor circulació de manera que el trànsit serà circular a l’entorn del pavelló. Per anar a l’equipament esportiu s’entrarà per Joan i Francesc Torras Hostenc i se sortirà pel lateral Av. França. Pels camions i altres vehicles que vagin als tallers s’entrarà pel vial nou del Francesc Cambó i se sortirà, també, per Av. França. Val a dir que mentrestant duren les obres s’ha habilitat un pas per als camions d’aquesta zona industrial per la plaça de davant del pavelló mentre estigui tancat aquest vial.
Aquests obres,com hem dit, són finançades a càrrec, majoritàriament (70%), del PUOSC Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya, de la Generalitat. Tenen un pressupost de 122.000 (amb una rebaixa del 30% respecte el preu de sortida) i les executarà l’empresa Àrids Vilanna.