24 de set. 2012

Aquest dimarts comença el Festival de Cinema de Girona que surt al carrer

Ràdio Sarrià.
La 24a edició del Festival del Cinema de Girona comença aquest dimarts i s'allargarà fins al 29 de setembre, estrenant espai ja que es recupera la "Plaça dels Cines" Plaça Sant Agustí de Girona per fer la majoria de projeccions a l'aire lliure, juntament amb la Casa de Cultura de Girona i els Cinemes Albèniz Plaça.
El festival inclou curtmetratges de ficció, documental i videocreació, amb moltes obres de la demarcació de Girona. Una de les novetats del Festival és que incorpora un apartat de sèries i websèries.
Hi participen més d'una trentena de treballs provinents de diversos punts de la geografia estatal que competiran per el guardó que lliurarà un jurat format per professionals del món de la comunicació, la televisió i la xarxa.
El festival de cinema gironí també manté la programació de llargmetratges, que per primer cop es mostraran dins la competició oficial i, per tant, també aspiraran a un guardó. Així, films de l'Argentina, el Brasil, Itàlia, França, Eslovènia o Romania es projectaran al costat d'obres de la Catalunya del Nord (provinents de Cinemaginaire d'Argelers) i de temàtica gai i lèsbica (del FICGLB). Espectacles de música i màgia també serviran per animar la festa. http://www.gironafilmfestival.com/index.php option=com_content&view=article&id=127&Itemid=102