25 de set. 2012

El regidor del PSC a l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Roger Casero votarà a favor de la moció declaració d'independència de Catalunya

Ràdio Sarrià.
El regidor del PSC de l'Ajuntament de Sarrià de Ter, Roger Casero ha avançat a Ràdio Sarrià,  que el PSC votarà a favor de la moció de declaració d'independència del principat de Catalunya consensuada per l'equip de govern (ERC) i el grup municipal de CiU a l'oposició i que es votarà en el ple municipal aquest vespre.
Segons Casero des del PSC de Sarrià de Ter "vam creure que no ens havien de sumar a la presentació de la moció, però si que hi poden votar a favor". Segons Casero des del poble de Sarrià de Ter "hem de ser sensibles en el que gran part del poble de Catalunya i veïns i veïnes de Sarrià de Ter que varen dir de manera molt clara en la passada Diada" i "no podem girar l'esquena a aquesta realitat " i  "dins el PSC hi ha moltes sensibilitats properes a la independència" . Casero assegura que li agradaria que aquest procés fos el màxim inclusiu, que hi han moltes sensibilitats i gent que no comparteix aquest ideal.
Casero considera que des de Sarrià hi ha molta feina per fer, "avui és un punt de partida" que es pot generar un debat entre veïns i entitats i que s'hi pot contribuir des de Sarrià de Ter i la pròpia l'ANC a civilitzar i no polititzar tant el procés a Sarrià de Ter.