26 de febr. 2013

La cadena de pizzeria trattoria d'alta gastronomia, creatives i artesanals, El Petit Obrador compta amb dos establiments propis, un de nou a Sarrià de Ter i l'altra a Sant Gregori

Ràdio Sarrià.
Un jove emprenedor, Joan Zamora ha obert a Girona dues pizzeries- trattories d'alta gastronomia italiana, una d'elles a Sarrià de Ter "El Petit Obrador" que va obrir les seves portes el 7 de desembre del 2012  i l'altre a Sant Gregori que funciona des del 2011 on es poden trobar pizzes creatives, artesanals i d'autor elaborades amb els millor productes italians i de temporada a preus assequibles. A Sarrià de Ter està situat a l'Avinguda de França 271, l'espai de restaurant es complementa amb una botiga amb un ampli ventall de productes d'alta gastronomia italiana i on es poden trobar pastes fresques, les postres, vins i pasta "a Girona costa trobar producte italià de qualitat i per això vaig decidir obrir la botiga" assegura Zamora. També la botiga es troba a internet i permet comprar els productes amb un servei a tot l'Estat les 24h. del dia. www.elpetitobrador.com

                                                       Fotos: Ràdio Sarrià

Joan Zamora Asumendi de 24 anys és un apassionat de l'alta gastronomia i l'any 2006, després d'un viatge a Itàlia, es va enamorar del país i de la seva cuina, va decidir deixar el seu lloc de treball, que no tenia res a veure amb el món de la gastronomia, i centrar-se en l'obertura del seu propi negoci, una idea que tenia en ment segons diu des que tenia 15 anys.
Va seguir viatjant de manera continuada a Itàlia per descobrir els principals productes de la seva cuina, des de l'origen fins al productor i l'elaboració a la cuina. A més va aprofitar els viatges per aprendre en petits pobles italians d'elaboració tradicional de la pizza "Gràcies a aquests viatges vaig aprendre a treballar el producte i només així vaig conèixer totes les seves millor referències gastronòmiques" segons Zamora.
A principis de 2011 va obrir el seu primer establiment a Sant Gregori amb una idea clara: fusionar la cuina tradicional italiana amb la cuina creativa sobre la base de la pizza. La carta del Petit Obrador ofereix pizzes i pastes tradicionals més conegudes i també les creatives de creació pròpia inspirades en els productes de temporada, en la creació de noves variants i on es reversionen també plats plàstics de la cuina catalana amb la cuina més moderna i creativa.