Fotos: Ràdio Sarrià
Joan Zamora Asumendi de 24 anys és un apassionat de l'alta gastronomia i l'any 2006, després d'un viatge a Itàlia, es va enamorar del país i de la seva cuina, va decidir deixar el seu lloc de treball, que no tenia res a veure amb el món de la gastronomia, i centrar-se en l'obertura del seu propi negoci, una idea que tenia en ment segons diu des que tenia 15 anys.
Va seguir viatjant de manera continuada a Itàlia per descobrir els principals productes de la seva cuina, des de l'origen fins al productor i l'elaboració a la cuina. A més va aprofitar els viatges per aprendre en petits pobles italians d'elaboració tradicional de la pizza "Gràcies a aquests viatges vaig aprendre a treballar el producte i només així vaig conèixer totes les seves millor referències gastronòmiques" segons Zamora.
A principis de 2011 va obrir el seu primer establiment a Sant Gregori amb una idea clara: fusionar la cuina tradicional italiana amb la cuina creativa sobre la base de la pizza. La carta del Petit Obrador ofereix pizzes i pastes tradicionals més conegudes i també les creatives de creació pròpia inspirades en els productes de temporada, en la creació de noves variants i on es reversionen també plats plàstics de la cuina catalana amb la cuina més moderna i creativa.
Va seguir viatjant de manera continuada a Itàlia per descobrir els principals productes de la seva cuina, des de l'origen fins al productor i l'elaboració a la cuina. A més va aprofitar els viatges per aprendre en petits pobles italians d'elaboració tradicional de la pizza "Gràcies a aquests viatges vaig aprendre a treballar el producte i només així vaig conèixer totes les seves millor referències gastronòmiques" segons Zamora.
A principis de 2011 va obrir el seu primer establiment a Sant Gregori amb una idea clara: fusionar la cuina tradicional italiana amb la cuina creativa sobre la base de la pizza. La carta del Petit Obrador ofereix pizzes i pastes tradicionals més conegudes i també les creatives de creació pròpia inspirades en els productes de temporada, en la creació de noves variants i on es reversionen també plats plàstics de la cuina catalana amb la cuina més moderna i creativa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada